Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

 
Toyota Avensis. Mendim i zgjuar.

Toyota e re Avensis eshte e gjitha rreth mendimit te zguar. Nga sistemet e avancuara te sigurise dhe me nje shumellojshmerish motorash te fuqishem, dhe prapeseprape eficient, tek interiori i sofistikuar dhe stilimi dinamik - ku asnje detaj nuk eshte anashkaluar - nuk ka zgjedhje me te mire sesa Toyota Avensis e re.
 
Makinat Cmime dhe Broshura Sherbime dhe Aksesore Te Reja Rreth Toyot-es