Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

 
AYGO e re ndjek idene e Akio Toyoda per te krijuar makina gjithmone e me te mira te cilat do jete kenaqesi per ti ngare. Dizanji i ri i AYGO, i quajtur "J Playful" eshte i lidhur me kulturen e re moderne qe favorizon format e fuqishme dhe te theksuara.

Nga kulti i noveles "X" ne grillen e perparme, deri tek nje numer i madh opsionesh per rregullime sipas nevojave te shoferit, "stilimi" dhe vendimet inxhinierike te AYGO-s se re jane dizenjuar per te dhene kenaqesi.
Zbuloni galerine e Toyota Aygo
 
Makinat Cmime dhe Broshura Sherbime dhe Aksesore Te Reja Rreth Toyot-es