Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

 

Corolla. Nje legjende e vertete.

Toyota Corolla rrikthehet me nje dizanj dinamik dhe me nje interior komfort ikonik. Nje kabine klasi e bollshme me pozicionim te permisuar sediljesh te fabrikuara ma materialin me te mire. Te mos harrojme teknologjine multimedia si Toyota Touch 2 i ri siguron nje udhetim te kenaqshem nga fillimi ne fund.

 
Makinat Cmime dhe Broshura Sherbime dhe Aksesore Te Reja Rreth Toyot-es