Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

 

Corolla Verso
Dinamike, e shumeaneshme dhe inovative. Corolla Verso eshte e gjitha  ne keto gjera dhe me shume.
Deizajn atletik dhe modularitet gjenial. Pamje dinamike dhe udheheqes i sigurise ne kategorine e saj. Komforte, ndenjese fleksible deri ne 7 te rritur.
Ne fakt, fleksibiliteti i Corolla Verso e ben ate perfekte per stilejetese moderne dhe udhetime, duke bere te mundur qe ju te jetoni jeten tuaj

Zbuloni galerine e Toyota C.V
 
Makinat Cmime dhe oferta Sherbime dhe Aksesore Te reja Rreth Toyotes