Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

Toyota Dyna
 
Pavaresisht sfidave logjistike, Dyna mundeson nje zgjidhje jashtezakinisht fleksible.Motori modern 3,0 D-4D Common Rail Turbo Diesel siguron me shume fuqi, rrotullime te optimizuara dhe i qete me regullime EURO V. Dyna ka nje dizajn te menduar bashke me nje kabin te re me nje mekanizem anim, dritare extra te madha per nje pamje te paster kur manovron, dhe ndenjese te medha qe sigurojne komformitet per 3 te medhenj.
Zbuloni galerine eToyota Dyna
 
Makinat Cmime dhe Broshura Sherbime dhe Aksesore Te Reja Rreth Toyot-es