Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

Toyota Europe se bashku me Toyota Ballkan ne Prill te vitit 2009 zyrtarisht kane autorizuar Toyota Tirana te ofroje per gjithe klientet e Toyote-s nje garanci 3 vjet ose 100.000 km.

Ne kete kohe te gjithe klientet e Toyote-s ne Shqiperi trajtohen me te njeten garanci qe trajtohen te gjithe qytetaret e Komunitetit Europian, ku Toyota ofron 3 vjet ose 100.000 km. Kjo tregon impenjimin maksimal te Toyota Europe per klientet shqipetare te Toyote-s.

Te gjithe klientet e Toyote-s ne Shqiperi ne momentin  e marrjes ne dorezim te makines se re pajisen me librin e garancise standart te Toyota Europe te perkthyer ne shqip.

 

Per me teper klikoni Libri I Garancise:

 
 
Makinat Cmime dhe oferta Sherbime dhe Aksesore Te reja Rreth Toyotes