Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

 

GT86. Kenaqesia e te udhetuarit.

Koncepti i GT86 eshte kenaqesi e paster ne udhetim. Me nje qender te ulet graviteti, shperndarje e peshes e optimizuar dhe motori i shkelqyer 2.0 litra, jane pikerisht cfare nevojitet per te dhene emocion te paster. Sediljet te skalitura, leve marshi e shkurter dhe nje kroskot sportiv japin nje ndjesi edhe me stimuluese.

 
Makinat Cmime dhe Broshura Sherbime dhe Aksesore Te Reja Rreth Toyot-es