Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

 

Hilux. Forcë e Pashkatërrueshme.Legjenda fillon të flasë për vete.

Me Toyota-n e re Hilux keni lirinë të bëni gjithçka doni, në çdo moment. Vetëm një gjë është e pamundur të bëni: ta ndaloni.Nga distancat e përshkuara në lëvizjet në qytet, Hilux i ri ju ofron mundësinë e 360° për çfarëdo nevojë. Pick-up sinonim i cilësisë, bëhet akoma më eleganti, më komod, më i pandalshëm, më i këndshëm për ta drejtuar.I besueshëm në çfarëdo kushtesh, konfirmohet në kulmet e kategorisë në faktin e sigurisë, përveç krenarisë për funksione rekord në sajë të motorëve modernë dizel dhe veçanërisht kutisë së re të shpejtësisë e disponueshme në versionin 3.0 D-4D:

 
Makinat Cmime dhe Broshura Sherbime dhe Aksesore Te Reja Rreth Toyot-es