Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

Toyota IQ
 

Toyota iQ – Urban city car

Ne kemi sfiduar konvencionin, duke rimenduar se si duhet të jetë një makinë me katër vende.
iQ zgjidh rrënjësisht sfidat e qytetit, me dizenjo të frymëzuar dhe me risi absolute.
Jo thjesht një makinë të vogël, kushdo e bën këtë.

Shijoni hapësirën befasuese, manovrueshmërinë e paparë, CO2 super të ulët dhe sigurinë e pacënueshme.

 

Optimal Drive
Toyota IQ
Zbuloni galerine e Toyota IQ
 
Makinat Cmime dhe Broshura Sherbime dhe Aksesore Te Reja Rreth Toyot-es