Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

 

Land Cruiser. I Pandalshem. I Pakompromentuar. I Palimituar.

Ndertuar dhe Evoluar per me shume se 60 vjet, Land Cruiser 150 i diteve te sotme do ju marre Ju nga zemra e qytetit deri tek rajonet me te egra me stil dhe rehati. Pamja e tij kontemporare kombinohet me funksionalitetin robust 4WD dhe me nje interior me kualitet te larte.

 
Makinat Cmime dhe Broshura Sherbime dhe Aksesore Te Reja Rreth Toyot-es