Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

 

Land Cruiser V8
Forca e një legjende Land Cruiser V8 është një nga eksponentët më prestigjozë dhe përfaqësues të traditës Toyota.Kombinimi i përkryer i fortësisë, funksionalitetit dhe komforti i një anijeje komandë e bëjnë Land Cruiser V8 një kryevepër absolute, trashëgimtare të denjë të një dinastie që, në 57 vitet e historisë së saj, ka ditur të fitojë besimin e miliona klientëve në botë, duke e futur emrin Land Cruiser në legjendë.Land Cruiser V8 mund të konsiderohet për mbështetjen e çmuar nga teknologji tejet të përparuara, të zhvilluara nga Toyota posaçërisht për këtë makinë, që i lejojnë të përballojë edhe terrenin më ekstrem në një siguri të madhe.Në funksionet e shkëlqyera në terren jashtë rruge të Land Cruiser V8 bashkohet një sjellje po aq e shkëlqyer edhe në rrugë, në sajë të dy motorëve  të shkëlqyer V8, dizel dhe benzinë dhe në shasinë e re tërësisht të riprojektuar.

Zbuloni galerine e LCR V8
 
Makinat Cmime dhe oferta Sherbime dhe Aksesore Te reja Rreth Toyotes