Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

 

Toyota Prius. Makina e dashuruar nga planeti
Revulucioni I ngarjes se makines vazhdon me gjeneraten e re te Toyota-ve Hybrid Synergy Drive. Me dy motora elektik dhe nje model EV per ngarje me fuqi te paster elektike, ju do te shijoni pershpejtim te fuqishem, eficense udheheqese te klases te saj dhe performancen aerodinamike ne klasin e saj.                                               
Kenaqesi e pakrahasueshme te ngarit te makines. Hapesire dhe stil. Harxhim I paket. I fuqizuar nga Hybrid Synergy Drive. E gjitha hibride, e gjitha kenaqesi.

Zbuloni galerine e Prius
 
Makinat Cmime dhe oferta Sherbime dhe Aksesore Te reja Rreth Toyotes