Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

 

Rav4 i Ri. Me te mire nuk ka!

Toyota krijoi e para segmentin e SUV kompakt, me krijimin e Rav4 ne 1994. Ne tregjet e mbi 150 shteteve, Rav4 ne 3 gjeneratat e saj ka shitur me shume se 4.5 milion kopje, ku 1.2 jane shitur vetem ne Europe.Njesoj si pergjate 21 viteve te meparshem, Toyota Rav4 eshte krijuar qe te arrije ne menyre te plote pritshmerite e klienteve ne segmentin e SUV, te cilet kane stil jete aktiv dhe qe kerkojne hapesire dhe shkathtesi. Rav4 i ri ofron nje stil unik te sofistikuar, interior te rafinuar, sistem sigurie te avancuar, sistem te ri shtytjeje dhe shume kenaqesi ne udhetim. Gjenerata e re e Rav4 eshte sinonim i fineses dhe luksit, hapesires dhe komfortit. Eshte pergjigjja per nevojat e shume familjeve

 
Makinat Cmime dhe Broshura Sherbime dhe Aksesore Te Reja Rreth Toyot-es