Faqja e pare Sitemap Kontakto

Logo  

 

Toyota Tirana sha me Nr Nipt: K22229501V eshte  Distributor Zyrtar I vetem  I Toyotes per Shqiperine qe prej   vitit 2003.

 Ne jemi  te  gatshem  per te plotesuar  kerkesat e klienteve ne menyren me te mire te mundur.

Ne do te  shoqerojme te gjithe klientet tane per te zbuluar boten e Toyotes ,nje marke qe gjithmone ka qene sinonimi I kualitetit te larte dhe besimit,nga viti 2007 prodhuesi me I madhe boteror I automobilave.
Pika e shitjes dhe servisit  ne km 18  Tirane –Durres vetem 10 minuta nga Tirana eshte ndertuar posacerisht  per Toyoten  me struktura  moderne  per te cilat ne investojme cdo dite  intesivisht .

Ju do te gjeni  ne sallonet tona gjithe gamen e makinave Toyota gati per dorezim ,duke patur financim prej te gjitha bankave ne Tirane dhe qytetet e tjera.

Objektivi yne eshte te ofrojme makinat Toyota nen programin 3S qe do te thote Show Room,Service,Spare parts.
-Pra gjithe kohen ne  kemi stock nje numer te madhe makinash ,per gjithe gamen Toyota ne qendren tone  gati per ti dorezuar te klientet.
-Ne  kemi  servisin tone dhe personelin e duhur te trajnuar nga Toyota per  tu dhene sherbim teknik te gjitha makinave Toyota.
- Ne kemi stok pjese kembimi origjinale Toyota per te zevendesuar ne kohe sa me te shkurter pjeset qe jane per tu nderruar.

 
 
Makinat Cmime dhe Broshura Sherbime dhe Aksesore Te Reja Rreth Toyot-es