Orari i hapjes
+355 67 20 77077
info@toyota.com.al
Faqe Kryesore Kush jemi Sherbimet Vendndodhja Te reja & me km Kontakto

Servisi i Toyota Tirana eshte nje servis modern i pajisur me teknologjine me te larte dhe vegla speciale per te kryer te gjitha riparimet e nevojshme qe duhen per automjetin tuaj.

Toyota Tirana ju ofron pjese origjinale Toyota si edhe pjese Aftermarket te kualiteteve me te larta.

Te ne do te gjeni lubrifikantet me te mire per motorin, kambion, diferencialet e makines tuaj.

Automjetin tuaj mund ta shikoni perballe jush teksa pini nje kafe ose shikoni televizor.